VÅR HISTORIA

Hermine Hold är ett varumärke grundat och baserat i Stockholm, med visionen att förändra världens syn på håraccessoarer. Vårt mål är enkelt - Att få människor att känna sig lite stoltare, starkare och stiligare, varje dag. Med små medel tror vi att man kan göra stor skillnad. Om det så är att förändra en look liksom humör och dag, med en enkel accessoar. Med inspiration från våra skandinaviska rötter, kombinerar vi ett minimalistiskt och ödmjukt uttryck med en färgstark estetik. Vi brinner för att lyfta andra och tror på kraften i gemenskaper, globala som lokala. Med tillräckligt mycket passion, transparens och mod inför det man gör - är vi säkra på att resultatet kommer ta en till nya platser. Enligt oss, är detta grunden vi står på. Den plats vi låter allt gro från.

NAMNET

Så vitt vi vet, är Hermine Hold ingen faktisk person. Vi ser det mer som en inställning, ett särskilt synsätt. Hermine Hold är vad vi strävar efter när vi mår som bäst och platsen vi söker trygghet i när känslan är den motsatta. Vi vill vara mänskliga med allt vad det innebär, inte bara den instagramvänliga sidan av det. Vi värderar äkthet över perfektion, och tycker bjussighet är det coolaste som finns. Om vi kan bli en plats gjord för att lyfta andra, har vi nått vårt mål och lite till.

RESOR - OCH EN HISTORIA AV SVENSKA UPPTÄCKARE.

Svenskar har alltid haft en passion för att resa. Genom åldrarna har vi vågat långt bortom, och ofta lämnat ett märke att vara stolta över. Vi har korsat Atlanten för att spela i filmer som Casablanca och Tomb Raider. Vi har lämnat hemstäder som Jönköping och Halmstad för att vinna platinapriser och göra Sverige till den största musikexportören i världen. Och vi har skapat några av världens största varumärken, och hjälper miljontals människor att möblera sina lägenheter, klä sig och driva sina barn säkert till skolan. Vi hittar vår inspiration genom att utforska världen och vägledarna framför oss. För oavsett om det handlar om att lyckas i Hollywood, starta ett nytt företag, pendla eller hoppa på en flygning till Paris, är resor - och har alltid varit - en viktig ingrediens i öppenhet för nya idéer, saker och människor.