4 hårmissar nästan alla kan relatera till🤣

Image source: Pinterest

Om du någon gång har stått och bannat dig själv för att du än en gång försökte dig på att klippa lugg hemma i badrummet kan det vara skönt att veta att du garanterat inte är ensam.

Här är hårmissarna som de allra flesta av oss kan relatera till!

 1. Den misslyckade hemmafärgningen

För mörkt, för ljust, för länge, för kort. Det finns tyvärr så mycket som kan gå fel när det gäller hemmafärgningar, och många av oss har fått lära sig det den hårda vägen.

2. Plattångsmissen
Att använda plattång utan att använda skyddande produkter kan funka för en del men för många är det en katastrof, speciellt om du gör det under en längre period. Om du har riktig otur kan det till och med leda till att en större hårslinga går av när du plattar håret, och om du har varit med om det gör du inte direkt om misstaget.

3. Hemmaklippet
Att klippa topparna eller att testa att klippa lugg själv hemma kan kännas lockande ibland, och många gånger har saxen åkt fram av bara farten. Ibland kan det faktiskt gå vägen, men alltför många gånger har vi fått gå med svansen mellan benen till frisören i hopp om räddning.

4. Tuggummihåret
Om du har blekt håret hemma under en längre period, eller helt enkelt använt för mycket färgningsmedel, finns det en chans att du har stött på termen "tuggummihår". Det vill säga att håret har blivit så skadat att det blir elastiskt, trasslar sig och går av på mitten.


Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.