Graphic Designer & Content Creator

Är du en kreativ person som älskar mode, design och formgivning? Trivs du på en arbetsplats med högt tempo och en flödande kreativitet? Vi söker nu dig som vill jobba i ett explosivt, kreativt och drivet team för att gemensamt ta Hermine Hold grafiska profil till nästa nivå.


Alla våra produkter har unik design och en lyxig känsla som utgör en viktig grund för varumärket. Hermine Hold är ett håraccessoarbolag och vi kommer gå ut globalt från dag ett. Vi har tidigare år byggt starka, ledande varumärken på marknaden. Eftersom vi är ett ungt företag i startfasen, förutsätter det att även du är driven och kan ta stort ansvar.


Vi söker nu en Graphic Designer & Content Creator med ansvar för att ta fram material som är högkvalitativt, och går i linje med vår profil. Du har ett brinnande intresse för design och mode, och i rollen tar du ansvar för det grafiska, där du tar fram trendigt och säljande material. Du kommer bland annat vara med att ta fram nyhetsbrev, produktbilder, katalogarbeten, presentationer, trycksaker, content till sociala medier, hemsida mm.


Om dig:

Som person är du kreativ och samtidigt noggrann med öga för detaljer. Du är en prestigelös person som inte räds att jobba i ett högt tempo. För att söka tjänsten önskar vi en relevant utbildning, gärna från en reklamskola (alternativt annan tillämplig dock likvärdig utbildning). Om inte så kan du visa upp en vass portfölj med tillhörande relevant arbetserfarenhet. En viktig förutsättning är att du som söker verkligen behärskar verktygen som vi använder.


Kvalifikationer:

  • InDesign
  • Photoshop
  • Illustrator

Vi söker dig som är form- och idéstark, effektiv och med känsla för att prioritera. Du har ett arbetssätt som präglas av eget ansvar i kombination med nära samarbete med dina kollegor. Samtidigt som du är nyfiken på nya kreativa utmaningar, har du heller inget emot att ta tag i enklare arbetsuppgifter som är nödvändiga för att vår verksamhet ska fungera. Det viktiga är att du, med en positiv och möjlighetsorienterad inställning, kan balansera kreativitet med noggrannhet, och effektivitet med idéskapande i ett högt tempo.

Du behärskar engelska och svenska både i tal och skrift.


Vi önskar att du visar upp en portfolio som reflekterar ditt arbetssätt, din stil och din erfarenhet. Bifoga därför gärna material i ansökan om möjligt.


Övrig information:

Tjänsten är på heltid och ska tillsättas så snart som möjligt.


Du kommer att utgå från vårt kontor i Stockholm.


Vi erbjuder ett ansvarsfullt arbete i ett företag som växer snabbt, där god personalsammanhållning är en förutsättning för en härlig företagskultur.


Vi ser fram emot att få din ansökan så snart som möjligt, sista ansökningsdagen 14:e september då urval och intervjuer sker löpande. Skicka ditt CV och personligt brev till Work@herminehold.com.


Varmt välkommen med din ansökan!